شیرین کام

علمی - خبری

شیرین کام

علمی - خبری

معرفی رسمی گوگل درایو – گوگل درایو فراتر از یک صندوقچه آنلاین

هفته پیش در «یک پزشک» خواندید که به زودی سرویس ذخیره‌سازی آنلاین گوگل موسوم به گوگل درایو معرفی خواهد شد.

امروز، گوگل در وبلاگ خود به صورت رسمی گوگل درایو را معرفی کرد.

گوگل درایو جایی برای ایجاد، اشتراک و محافظت از فایل‌ها باارزش کاربران است.

گوگل درایو برای هر کاربری در هر سطحی از نیازمندی که باشد، کاربردی خواهد بود، یک کاربر ممکن است بخواهد روی یک مقاله به صورت مشترک با دوستش کار کند، دیگری ممکن است درگیر یک پروژه تحقیقاتی مشترک باشد، ممکن هم است کسی بخواهد برای مراسم ازدواجش با نامزدش برنامه‌ریزی و تنظیم بودجه کند، گوگل درایو به کار همه این کاربران می‌آید.

شما می‌توانید در گوگل درایو فایل‌های خود را در هر فرمتی که باشد، آپلود کنید، فرمت‌هایی مثل ویدئو، عکس، اسناد گوگل یا فایل‌های PDF.

با گوگل درایو شما می‌توانید:

- محتوا تولید کنید و مشارکت کنید: شما در داخل گوگل درایو می توانید از امکانات سرویس اسناد گوگل یا Google Docs استفاده منید و به این ترتیب به صورت بی‌درنگ اسناد، صفحات گسترده و پرزنتیشن ایجاد کنید و به اشتراک بگذارید.

شما و کاربرهای دیگر این امکان را خواهید داشت که زیر فایل‌های دیگر کاربران کامنت بگذارید. این کامنت تنها به نوشته محدود نیست، یعنی شما می‌توانید مثلا زیر فایل‌های دیگر کاربران یک عکس، ویدئو یا فایل PDF بگذارید.

به امکانات این شیوه مشارکت فکر کنید، فرض کنید که در حال نوشتن یه مطلب هستید و بعد دوست شما بگوید بد نیست از این عکس که برایت آپلود کرده‌ام، استفاده کنی، یا به شما پیشنهاد کند که یک مقاله را با فرمت PDF بخوانید!

- اما ویژگی هیجان‌انگیز گوگل درایو این است که شما به یاری آن می‌توانید همه فایل‌های خودتان را به صورت ایمن و بدون نگرانی در یک فضای ابری ذخیره کنید و بعد از همه جا به آنها دسترسی داشته باشید.




شما می‌توانید در خانه، دفتر کاریا دانشگاه، با مرورگر خود یا استفاده از نرم‌افزار مخصوص پی‌سی و مک یا  اپلکیشن‌های اندروید یا iOS گوگل درایو به سادگی به فایل‌های خود دسترسی پیدا کنید. البته فعلا نسخه iOS گوگل درایو، آماده نشده، اما گوگل قول داده که به زودی این اپ را هم آماده کند.

ویژگی خوب دیگر، امکان جستجو در فایل‌های گوگل درایو است، شما می‌توانید به آسانی دنبال فایلی با فرمت خاص بگردید یا با کلمات کلیدی مورد نظرتان فایل مورد نظر را پیدا کنید.

به علاوه گوگل درایو با استفاده از OCR، متن داخل تصاویر اسکن‌شده را هم تشخیص می‌دهد و به این ترتیب اگر از کتاب یا نشریه‌ای اسکن کرده باشید، می‌توانید به سرعت در فرصت بعدی مطلب مورد نظر را پیدا کنید.

گوگل درایو مجهز به فناوری تشخیصی خاصی است که به جستجوی عکس‌ها کمک می‌کند، فرض اگر کسی به یکی از جاهای توریستی رفته باشد، گوگل درایو متوجه مکانی که عکس در آن گرفته شده، می‌شود و کاربر بعدا می تواند با جستجوی محل مسافرت به عکس برسد.

به همه کاربران به صورت رایگان پنج گیگ فضا داده می‌شود، اما بر حسب نیاز می‌توانی فضای بیشتری هم بخرید.

گوگل درایو به شیوه خوبی با دیگر سرویس‌های گوگل ترکیب شده است، مثلا عکسی که در درایو آپلود شود، می‌تواند به راحتی به گوگل پلاس کاربر فرستاده شود. به علاوه کاربران به زودی امکان خواهند یافت که فایل‌های آپلود شده در درایو را به ایمیل‌های خود پیوست کنند.

ویژگی جالب دیگر امکان مشارکت توسعه‌دهندگان ثالث است که به نظر من این ویژگی بسیار بنیادین و مهم است. به این ترتیب توسعه‌دهندگان دیگر می‌توانند سرویس‌هایی برای ویرایش عکس و ویدئو یا حتی ایجاد شبه‌سایت با استفاده از این فضا ارائه دهند.

در حال حاضر اپلیکیشن‌هایی برای گوگل کروم برای کار با گوگل درایو وجود دارد که آنها را می‌توانید در اینجا ببیند.

مرور این اپلیکیشن‌ها، نمایی جالب از نقشه‌ای که گوگل برای آینده وب کشیده است، به دست می‌دهد. به نظر من گوگل درایو چیزی بیشتر از یک هارد دیسک آنلاین یا صندوقچه است که کاربر اجازه انبار کردن و دسترسی فایل‌هایش را بدهد.

سه ویژگی جستجوی هوشمند، امکان مشارکت توسعه‌دهندگان ثالث و تعامل این سرویس با دیگر سرویس‌های گوگل را در کنار هم بچینید تا قطعات پازل کامل شود!

کاربری با امکان دسترسی به اینترنت با سرعت مناسب در نظر بگیرید، در آینده او برای ذخیره کردن فایل‌هایش به هارد دیسک نیاز ندارد، او می‌تواند با سرعت هر زمان که خواست، فایل مورد نظر را احضار کند، او نیازی به هیچ نرم‌افزاری روی سیستم خودش ندارد، چون همه نرم‌افزارهای مورد نیاز را توسعه‌دهنگان گوگل درایو برایش مهیا کرده‌اند. او می‌تواند به سرعت مقاله‌ای بنویسد، عکس‌های مورد نیاز را ویرایش کند و به آن پیوست کند، صفحه گسترده ایجاد کند، ویدئو ویرایش و آپلود کند و بعد ثمره تولید محتوای خود را در سرویس‌های دیگر گوگل به اشتراک بگذارد.

من برای گوگل درایو آینده درخشانی می‌بینم و از هم‌اینک شبح یک ‌شبه‌سیستم عامل ابری را در آن می‌بینم. چرا که نه!!

به سایت گوگل درایو سر بزنید، اگر خوش‌شانس باشید، گوگل درایو شما آماده است، در غیر این صورت نگران نباشید، چون به زودی گوگل درایو برای همه فعال می‌شود.


منبع : یک پزشک

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد