حتما برای شما هم پیش آمده وقتی وارد سایت مربوط به پست الکترونیک خود شده و با کلیک برروی دکمه خوش رنگ و لعاب Sign in به Inbox خود وارد میشوید . با یک Inbox شلوغ و نامرتب روبرو میشود که پر از اسپم های تبلیغاتیست . باز هم روز از نو و روزی از نو . باید ایمیل هایی های بی محتوا را جزو دسته اسپم های علامت گذاری کنید و همگی را به داخل فولدر اسپم انتقال دهید . واقعا کار زمانبر و دشواریست . فرض را بر این میگیریم که همه ی این کارها را کردید . روز بعد دوباره به Inbox خود سر میزنید ، میبینید که تعداد اسپم هایی که در فولدر Spam وجود دارند ، سر به فلک کشیده و باعث سنگینی اکانت شما شده اند . این بار بایستی وارد فولدر Spam شده و همه را با هم به درک واصل کنید . ولی چه فایده که این سیر تسلسلی همیشه ادامه می یابد .
اما بیاید یک کار اصولی انجام دهیم . اگر میخواهید برای همیشه از شر Spamer ها و متعاقبا اسپم هایشان راحت شوید ، باید آنها را Block کنید . یعنی اینکه اسپم هایی که از سوی اسپمر می آیند ، میانه راه رسیدن به صندوق پستی شما بازگشت داده خواهند شد . پس یک نفس عمیق بکشید و خود را برای نبرد آخر با اسپم ها آماده کنید .
شرکت فنآوری اینترنتی گوگل پنج نکته برای حفظ امنیت حساب و ارتباطات ایمیل درGmail را یادآوری کرد.
به گزارش وبلاگ رسمی گوگل، در این توصیه نامه یادآوری شده است که کاربران حتما نکات زیر را به خاطر بسپارند و برای مسائل امنیتی آنرا رعایت کنند:
1- از گذرواژه (رمز عبور) Gmail خود در سایتهای دیگر استفاده مجدد نکنید. استفاده مجدد از گذرواژه مهمترین عامل در به خطرافتادن حسابهای افراد است.
2- با بررسی تنظیمات «باز ارسال» و «فیلترها» در حساب خود مطمئن شوید که در حال حاضر حسابتان به خطر نیفتاده باشد. روی «ساختن یک فیلتر جدید» و سپس «نمایش فیلترهای موجود» کلیک کنید. مطمئن شوید که هیچ چیز مشکوکی مانند آدرس ایمیلی که آن را نمیشناسید وجود ندارد. سپس «باز ارسال و POP/IMAP» را کلیک کنید. مطمئن شوید که همه آدرسهای ایمیل لیست شده در آنجا را میشناسید.
3- مطمئن شوید که اطلاعات بازیابی حسابتان را ارائه کرده باشید. این برای مواقعی است که دیگر نمیتوانید به حساب خود دسترسی پیدا کنید. آدرس ایمیل دوم و سؤال امنیتی خود را بهروزرسانی کنید، و یک شماره تلفن همراه را برای بازیابی حساب از طریق پیامک ارائه کنید. بهویژه مراقب امنیت آدرس ایمیل دوم خود باشید چراکه از این آدرس برای بازنشانی گذرواژههای شما استفاده میشود. هکرها در گذشته حسابهای Gmail را با دستیابی به حسابهای دوم به مخاطره میانداختند. از آدرس ایمیل دومی که توسط یک شرکت میزبان غیرقابلاطمینان ارایه میشود استفاده نکنید.
4- پس از استفاده از رایانههای عمومی و هر وقت که دیگر نیازی به استفاده از حساب Google خود ندارید، در گوشه سمت راست بالای صفحه از سیستم خارج شوید.
5- اگر ورود مشکوکی به حسابتان دیده شود، Gmail به شما هشدارخواهد داد. اما خودتان هم میتوانید با مشاهده جزئیات فعالیت حساب در پایین صفحه Gmail خود این مورد را بررسی کنید.
و در آخر اگر حساب شما به خطر افتاد اما همچنان میتوانید به آن وارد شوید، باید گذرواژه و سؤال امنیتی خود را فورا تغییر دهید. اگر دیگر نمیتوانید به حساب خود وارد شوید، فرم بازیابی حساب را در مرکز راهنمای حسابهای Google جستجو کرده و ارسال کنید. به طور پیشفرض، Gmail از یک اتصال HTTPS امن استفاده میکند که به محافظت از ارتباطات شما در مقابل چشمان کنجکاو کمک میکند.